Hej på er, sitter i soffan nu och känner mig så trött. Har ju inte sovit så bra i natt pga hunden som har skällt o skällt så fort det kommer någon i porten eller om han hör någon utifrån. Jag älskar verkligen Chico men det finns en gräns där man tröttnar till slut , och den lilla (stora) krabbaten har nått ditt . Usch sitter men halvöppna ögon haha . Samtidigt tittar jag på JWOWW and SNOOKI på Mtv. Älskar dem från jersey shore. 
Jag tänkte prata lite om gatufoto idag , för det är något jag brinner för . Vad tycker ni om det? Hela konceptet med att fota människor och hur de lever är så spännande . För det är så verkligheten ser ut utan att man har fixat den på något sätt. Ska ladda upp några bilder härnere . Så kan ni säga vad ni tycker sen . 
 
 
Jag älskar denna bilden , pga den mannen som står med benet uppe på metro lådan. För jag träffar honom ganska ofta i högdalen där han vislar och gör gymnastik mitt bland människorna. Haha, jag tycker han är så härlig 
en gång såg jag han "träna" på rulltrapporna till biblioteket. där han gick som ett gåband hahah. när man tänker efter så är det faktiskt en smart ide !. 
 
 
Varför är mina bilder oftast i svart och vitt? 
Jo, för att jag tycker svart o vitt framhäver känslan i bilden mer . vilket gör bilden mer intressant. 
 
 
 
Vissa inlägg jag kommer göra , kommer jag bara ladda upp bilder . Ibland orkar jag inte skriva så mycket , utan vill bara visa  mina bilder . Så nu ska jag gå vidare ! o blunda . 

Kommentera

Publiceras ej